Ιωνικοσ Ναοσ - a. Ακρόπολη.ppt - Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση .

Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση . Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός. Αιώνα, σε μια περιοχή η οποία περιείχε πολλά χυτήρια και τα καταστήματα μεταλλοτεχνίας. • απουσια «κλασικησ» ιωνικησ εποχησ.

Σώζεται ιδιαίτερα καταστραμμένος στο επίπεδο της θεμελίωσης και . a. Î'κρόπολη.ppt
a. Î'κρόπολη.ppt from image.slidesharecdn.com
Αιώνα, σε μια περιοχή η οποία περιείχε πολλά χυτήρια και τα καταστήματα μεταλλοτεχνίας. Σύνθετος ρυθμός · κιονοστοιχία · αρχαίος ελληνικός ναός (αρχιτεκτονική) . Βρίσκεται ένας ιωνικός ναός δίστυλος εν παραστάσι (στην πρόσοψη στοά από δύο κίονες ανάμεσα σε παραστάδες), αφιερωμένος στον aσκληπιό, του 3ου αι. Σώζεται ιδιαίτερα καταστραμμένος στο επίπεδο της θεμελίωσης και . Και αποτελείται από ένα ορθογώνιο σηκό. Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση . Ήταν ιωνικός δίπτερος ναός, χτισμένος πάνω σε ψηλή κρηπίδα, και συντίθεται από χώρους διαφορετικής λατρευτικής λειτουργίας. Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ.

Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον .

Ο ναός χτίστηκε τον 5ο π.χ. Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της. Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός. Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ. Οι διαστάσεις του είναι 41,55 χ 23,78 μ. Βρίσκεται ένας ιωνικός ναός δίστυλος εν παραστάσι (στην πρόσοψη στοά από δύο κίονες ανάμεσα σε παραστάδες), αφιερωμένος στον aσκληπιό, του 3ου αι. Ο ιωνικός ρυθμός είναι ένας από τους τρεις αρχαίους κλασικούς αρχιτεκτονικούς. Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. • απουσια «κλασικησ» ιωνικησ εποχησ. Σώζεται ιδιαίτερα καταστραμμένος στο επίπεδο της θεμελίωσης και . Ο μεγάλος ιωνικός ναός της αθηνάς έχει διαστάσεις 16,4 x 11,6μ. Ήταν ιωνικός δίπτερος ναός, χτισμένος πάνω σε ψηλή κρηπίδα, και συντίθεται από χώρους διαφορετικής λατρευτικής λειτουργίας.

Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός. Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. Σώζεται ιδιαίτερα καταστραμμένος στο επίπεδο της θεμελίωσης και . Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της.

Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση . a. Î'κρόπολη.ppt
a. Î'κρόπολη.ppt from image.slidesharecdn.com
Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. Σύνθετος ρυθμός · κιονοστοιχία · αρχαίος ελληνικός ναός (αρχιτεκτονική) . Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ. Οι διαστάσεις του είναι 41,55 χ 23,78 μ. Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Ο ναός χτίστηκε τον 5ο π.χ. Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . Βρίσκεται ένας ιωνικός ναός δίστυλος εν παραστάσι (στην πρόσοψη στοά από δύο κίονες ανάμεσα σε παραστάδες), αφιερωμένος στον aσκληπιό, του 3ου αι.

Ο ιωνικός ρυθμός είναι ένας από τους τρεις αρχαίους κλασικούς αρχιτεκτονικούς.

Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . • απουσια «κλασικησ» ιωνικησ εποχησ. Ο ιωνικός ρυθμός είναι ένας από τους τρεις αρχαίους κλασικούς αρχιτεκτονικούς. Ο ναός χτίστηκε τον 5ο π.χ. Σύνθετος ρυθμός · κιονοστοιχία · αρχαίος ελληνικός ναός (αρχιτεκτονική) . Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της. Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ. Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. Ο μεγάλος ιωνικός ναός της αθηνάς έχει διαστάσεις 16,4 x 11,6μ. Και αποτελείται από ένα ορθογώνιο σηκό. Οι διαστάσεις του είναι 41,55 χ 23,78 μ. Αιώνα, σε μια περιοχή η οποία περιείχε πολλά χυτήρια και τα καταστήματα μεταλλοτεχνίας.

Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της. Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ. Και αποτελείται από ένα ορθογώνιο σηκό.

Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός. a. Î'κρόπολη.ppt
a. Î'κρόπολη.ppt from image.slidesharecdn.com
Ήταν ιωνικός δίπτερος ναός, χτισμένος πάνω σε ψηλή κρηπίδα, και συντίθεται από χώρους διαφορετικής λατρευτικής λειτουργίας. Σύνθετος ρυθμός · κιονοστοιχία · αρχαίος ελληνικός ναός (αρχιτεκτονική) . Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της. Και αποτελείται από ένα ορθογώνιο σηκό. Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός. Ο μεγάλος ιωνικός ναός της αθηνάς έχει διαστάσεις 16,4 x 11,6μ. Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες.

Και από τον οποίο θα προκύψουν αργότερα ο δωρικός και ο ιωνικός ναός.

Σύνθετος ρυθμός · κιονοστοιχία · αρχαίος ελληνικός ναός (αρχιτεκτονική) . Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. Πιθανότατα από τον καλλικράτη αρχιτέκτονα του ναού της απτέρου νίκης στην ακρόπολη με τον . Αιώνα, σε μια περιοχή η οποία περιείχε πολλά χυτήρια και τα καταστήματα μεταλλοτεχνίας. Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση . Και αποτελείται από ένα ορθογώνιο σηκό. Ο μεγάλος ιωνικός ναός της αθηνάς έχει διαστάσεις 16,4 x 11,6μ. Ο ιωνικός ρυθμός είναι ένας από τους τρεις αρχαίους κλασικούς αρχιτεκτονικούς. Βρίσκεται ένας ιωνικός ναός δίστυλος εν παραστάσι (στην πρόσοψη στοά από δύο κίονες ανάμεσα σε παραστάδες), αφιερωμένος στον aσκληπιό, του 3ου αι. Οι διαστάσεις του είναι 41,55 χ 23,78 μ. Ο ναός είναι ψευδοδίπτερος ιωνικός με 8χ14 κίονες. Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της. • απουσια «κλασικησ» ιωνικησ εποχησ.

Ιωνικοσ Ναοσ - a. Î'κρόπολη.ppt - Στο δυτικό μέρος του σηκού διατηρείται η θεμελίωση .. Ήταν ιωνικός δίπτερος ναός, χτισμένος πάνω σε ψηλή κρηπίδα, και συντίθεται από χώρους διαφορετικής λατρευτικής λειτουργίας. Ιωνικός ναός του 5ου αιώνος κτίστηκε το 448 π.χ. Ο απολυτα κλασικοσ ιωνικοσ ναοσ. Σώζεται ιδιαίτερα καταστραμμένος στο επίπεδο της θεμελίωσης και . Στο τέλος της γεωμετρικής περιόδου ανήκει και ο ναός της 'aρτεμης στη ρακίτα της.